Een familieopstelling brengt in beweging wat vast lijkt te zitten

Wat kun je verwachten;

Diepgaand Inzicht: verborgen patronen en blokkades worden onthuld waardoor je een nieuw perspectief krijgt op je leven en relaties

Heling en Ontspanning: Het werken in een groep biedt een helende ervaring die vaak leidt tot emotionele bevrijding en innerlijke rust

Verbinding: Ontmoet gelijkgestemde individuen die ook streven naar persoonlijke groei en transformatie

Professionele Begeleiding: ervaren facilitators begeleiden elke sessie met zorg en expertise

De zielen in onze families dragen verhalen, en familieopstellingen helpen die verhalen te vertellen

Onze Familieopstellingen bieden een transformerende ervaring waarbij de kracht van de groep wordt ingezet om inzicht te krijgen in diepgewortelde kwesties. Of je nu worstelt met persoonlijke relaties, emotionele bagage, gezinsdynamieken, of andere uitdagingen, onze sessies zijn ontworpen om je te helpen de onderliggende oorzaken te begrijpen en te helen.

Tijdens het waarnemen van andermans opstellingen kun je diepgaand geraakt worden, doordat jouw ziel dezelfde thema’s herkent en je bewust wordt van je eigen patronen en gedragingen. In deze gedeelde ervaring van heling en begrip besef je dat je niet alleen bent in jouw uitdagingen. Terwijl uiteindelijk iedereen zijn of haar eigen pad bewandelt, biedt de verbinding en ondersteuning die je tijdens zo’n dag ervaart, op zichzelf al heling.

 

Het aannemen van de rol van representant in de opstellingen van anderen verruimt je verbeelding en helpt oordeel los te laten, zowel jegens anderen als jegens jezelf. Het is nooit toevallig dat je voor een specifieke rol wordt uitgenodigd, omdat het onvermijdelijk raakt aan jouw eigen thema’s. Soms kan de geest het niet begrijpen, maar de ziel begrijpt het volledig. Deze diepgaande ervaring gaat verder dan ons bewuste denken en reikt diep in ons onderbewuste.

Onze familie is als een boek; familieopstellingen helpen ons de pagina's om te slaan en nieuwe hoofdstukken te schrijven

Onze groepen bestaan uit minimaal zes deelnemers, waarbij iedereen individueel kan inschrijven. Binnen de groep hebben we twee rollen: vragers en representanten. Vragers brengen hun persoonlijke kwesties in en krijgen de gelegenheid om hun familie- en levensdynamieken te verkennen. Representanten spelen een cruciale rol door deel te nemen aan opstellingen en zo de energie en emoties van anderen te representeren.

Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving voor diepe heling en groei waardoor ook de representanten vaak antwoorden krijgen op vragen die spelen bij hunzelf.

Praktische informatie

De workshops vinden plaats op locatie in Schijndel.

De kosten voor een 1-daagse workshop zijn voor de vragensteller 180 Euro en voor de representant 100 Euro. 

De kosten voor een avond workshop zijn voor de vragensteller 80 Euro en voor de representant 35 Euro. 

Tijdens de 1-daagse workshop is de lunch, koffie en thee inbegrepen. Voor de avond workshop is koffie en thee inbegrepen.