Reviews

Waar ik het meest trots op ben!

 ‘Veilig en alles mag zijn’ 

Toen ik met een burn-out te kampen kreeg, ging ik op zoek naar een coach.

Ik hoorde goede ervaringen met Irma en besloot contact met haar op te nemen. Op dat moment eigenlijk nog totaal geen idee wat energetische coaching inhield. Maar wat heeft het me geholpen! Stap-voor-stap steeds meer inzicht in jezelf krijgen. Met goede vragen komt ze snel tot de kern en helpt ze je er doorheen. Dat ze je zo goed aan kan voelen, vind ik echt bijzonder. Het voelt veilig zodat alles er mag en kan zijn.

Jeannet

  ‘Bijzondere ervaring’ 

Warm, liefdevol en inspirerend. Mijn leven is compleet veranderd door jou!

Saskia

 ‘Liefdevolle begeleiding’ 

Irma geeft met haar bijzondere gevoeligheid in coaching en healing sessies haarfijn aan welke overlevingspatronen, ego stukken en blokkades  bij jou spelen en die jou tegenhouden om bij je authentieke zelf te komen. Ze heeft een luisterend oor en begeleid je vanuit oprechte aanwezigheid en zonder oordeel naar die stukken in jezelf die aangekeken mogen worden. Vanuit haar intuïtie is ze instaat om een vinger op de juiste plekken te leggen en met directe communicatie helder aan te geven waar meer bewustzijn op mag komen.

Irma is een ervaren uitvoerder van familie opstellingen zowel als begeleidster als representant. Door de bijdrage van Irma kunnen grote vragen gedragen worden door de familie opstellingen waardoor er duidelijk inzichten voor de  vragenstellers ontstaan. Tijdens de opstellingen waarborgt Irma de zuiverheid en zorgt ze voor een liefdevolle begeleiding van de vragensteller.

Een bijzonder mens.

René

 ‘Dankbare ontmoeting’ 

Dankbaar, ben ik dat ik Irma enkele jaren geleden heb mogen leren kennen. Sindsdien heb ik veel inzichten gekregen en veel geleerd, en nog steeds!

Daisy

 ‘Mijn reis met Irma’ 

Enkele jaren geleden nam mijn leven een onverwachte wending en waren er plots dingen waar ik mee te dealen had. Ik had er hulp bij nodig en zocht in eerste instantie binnen de reguliere hulpverlening. Ik had het gevoel dat ik daar vooral leerde hoe ik alles waar ik mee zat kon ontwijken. Maar het voelde nooit echt als verbetering.

Via via, kwam ik  bij Irma terecht. Ik voelde me zo welkom, volledig geaccepteerd, gewaardeerd, veilig, geborgen. Mensen vragen me weleens; maar wat doet ze dan precies? Om eerlijk te zijn heb ik geen idee wat ze doet. En dat hoeft ook niet, want het enige dat telt is hoe zeer zij me geholpen heeft. Ik ben veel verder gekomen dan ik ooit had durven dromen. Ik heb angsten overwonnen waarvan ik niet eens wilde erkennen dat ik ze had en ik heb met compassie en liefde naar mijzelf leren kijken, met alles wat mij mij maakt.

De psycholoog leerde me hoe ik me om mijn problemen heen kon bewegen, zonder het te triggeren. Irma heeft me mijn problemen laten zien en daarmee zijn ze opgelost. Het is nog altijd ongelooflijk dat het mogelijk is om diepgewortelde pijnstukken aan te gaan en ze los te laten, waarna ze er simpelweg niet meer zijn.

Met engelengeduld, eerlijkheid en oprechtheid heeft Irma mij gespiegeld.

Langzaam maar zeker heb ik dat vertrouwen in mezelf gevonden en ik kan eerlijk zeggen dat ik zo ontzettend dankbaar ben voor die dag dat ik voor mijn eerste afspraak bij Irma kwam.

Marjolein

 ‘Irma laat bij mij de energie weer stromen’ 

De afgelopen jaren ga ik geregeld naar Irma waarbij ze me helpt om meer zicht te krijgen op mijn eigen handelen, het uiten en reguleren van mijn emoties naar mezelf en mijn omgeving.
Hier had ik namelijk ontzettend veel moeite mee en was ik de regie over mijn leven kwijt.

De wereld is een spiegel en durf ik bij mezelf naar binnen te kijken om op een diepere laag bewust te worden wat mijn donkere en lichte stukken zijn. Omarm wie je bent en ga in je eigen kracht staan. Daar gaan onze gesprekken vaak over waarbij Irma de ruimte geeft om alles bespreekbaar te maken. Niks is gek, er is geen oordeel. De fijne prettige sfeer die ze creëert zorgt er bij mij voor dat ik me kwetsbaar durf op te stellen om meer zicht te krijgen op wie ik ben, wat me drijft en waar ik gelukkig van word en waarvan niet.

Mijn wandelende hoofd lost steeds meer op doordat ze me behandeld op haar massagetafel en energie afvoert/loskoppelt zodat mijn lichaam weer kan gaan stromen. En ik meer leer om vanuit mijn hart en intuïtie keuzes te maken die passen bij wie ik ben.

Michelle

Familieopstellingen

Retraites

Energetische Coaching