De reis naar mijn innerlijke wereld

Mijn pad

Als kind was ik al hoog gevoelig, ik zag hoe mensen zich voelden en prikkels kwamen heftiger binnen.

Naarmate ik ouder werd besloot ik om dat te bestuderen. 

Een tijd van vele inzichten brak aan. Ik volgde verschillende cursussen en opleidingen en de mijn laatste opleiding tot energetisch coach maakte de definitieve ommezwaai.

Het is bijzonder en dankbaar werk waar ik enorm van geniet

Ik ging mijn eigen patronen doorzien en begreep waarom ik handelde zoals ik deed. Deze transformatie betekende niet alleen veel voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor mijn roeping om anderen te helpen.

Het is een voorrecht om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke doelstellingen. En te zorgen dat iedereen in zijn of haar kracht kan komen.   

Met alles wat ik in mij heb, sta ik naast je! 

Uit je hoofd

In je hart

In verbinding

Laten we samen ontdekken wat er voor jou mogelijk is!

Naast het begeleiden van 1-op-1 sessies als energetisch coach, geef ik ook inspirerende retraites waarin we samen de diepte ingaan en innerlijke rust en balans vinden. Daarnaast faciliteer ik familieopstellingen, waarbij we samen onbewuste patronen en verborgen dynamieken verkennen om heling mogelijk te maken.

Ik ben ervan overtuigd dat door bewustwording, inzicht en heling, ieder individu in zijn of haar kracht kan komen.

Als jij klaar bent om een reis naar binnen te maken, sta ik klaar om je te begeleiden op jouw unieke pad.

De mooiste reis, is de reis in jezelf!