De reis naar mijn innerlijke wereld

Mijn pad

Als kind was ik al erg gevoelig, zag hoe mensen zich voelde en prikkels kwamen heftiger binnen. Hierdoor voelde ik me vaak alleen en onbegrepen.

Naarmate ik ouder werd besloot ik mijn gevoel niet te negeren en ging ik op zoek naar de oorzaak van mijn steeds terugkerende strubbelingen. Het bleken mijn eigen gedachten en patronen te zijn die mij belemmerden, ondanks dat ik me er vertrouwd bij voelde.

Een tijd van vele inzichten brak aan. Ik volgde verschillende cursussen en opleidingen en kwam steeds meer in contact met mijn ware zelf.

Het is bijzonder en dankbaar werk waar ik enorm van geniet

Toen ik kennismaakte met energetische coaching, maakte mijn leven een definitieve ommezwaai. Ik ging mijn eigen maskers doorzien en begreep waarom ik handelde zoals ik deed. Deze transformatie betekende niet alleen veel voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor mijn roeping om anderen te helpen die ook obstakels ervaren.

Het is een voorrecht om mensen te begeleiden bij het doorbreken van persoonlijke uitdagingen, vraagstukken en dilemma’s. 

Met mijn eigen kracht sta ik naast jou, terwijl jij in je eigen kracht komt te staan. 

Uit je hoofd

In je hart

In verbinding

Laten we samen ontdekken wat er voor jou mogelijk is!

Naast het begeleiden van 1-op-1 sessies als energetisch coach, geef ik ook inspirerende retraites waarin we samen de diepte ingaan en innerlijke rust en balans vinden. Daarnaast faciliteer ik familieopstellingen, waarbij we samen onbewuste patronen en verborgen dynamieken verkennen om heling mogelijk te maken.

Ik ben ervan overtuigd dat door bewustwording, inzicht en heling, ieder individu zijn of haar volledige potentieel kan bereiken.

Als jij klaar bent om een reis naar binnen te maken, sta ik klaar om je te begeleiden op jouw unieke pad van persoonlijke groei en transformatie.