7-daagse groepsretraite

Back to your roots

Retraite in Spanje - 6 t/m 13 April 2024

Wat kun je verwachten? 

 Ervaar 2 bijzondere reizen met Magic Truffels*

♥  Familieopstellingen

  Yoga en meditatie

  Ademwerk en persoonlijke coaching

  Sound-healing in een magische grot!

Waarom deze retraite?

Deze week is jouw kans om oude patronen te doorbreken, trauma’s en overtuigingen los te laten, en vanuit je hart te leven. Ben jij klaar voor een diepe transformatie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau? 

Voel je een ‘JA’? Dan is dit hét moment om jezelf dit prachtige cadeau te geven.

Locatie

Een idyllische plek in Spanje aan de Costa Blanca in een prachtig groen gebied aan zee, ver weg van huis, staat de veiligheid voorop. Geniet van heerlijke gerechten aan een gezellige lange tafel, bereid door onze toegewijde kok. We hebben gekozen voor deze plek onder andere vanwege de luxe van 3 huizen waar wij alleen gebruik van mogen maken. We beschikken over een grote sprookjesachtige ruimte waar we onze ceremonies mogen doen. Ook hebben we een privé-zwembad om een frisse duik te nemen en te genieten van de zon. 

Investering

♥  €2.222,- inclusief btw (exclusief vlucht)

♥  7 overnachtingen in een 2-persoonskamer incl. eten en drinken

♥  Intieme groep van 6 tot 10 deelnemers

♥  Professionele begeleiding van 3 retraite begeleiders

♥  Online intakegesprek vooraf, groepskennismaking en individuele nabespreking achteraf

Praktische informatie

♥  Vlieg naar Alicante of Valencia

♥  Transfer van en naar het vliegveld in overleg (tegen kostprijs)

♥  Zakelijk is het bedrag exclusief btw

♥  Er geldt een toeslag van €222,- per week voor een kamer voor je alleen

 

Duik diep in deze bijzondere transformatie-ervaring

Laat je begeleiden door ons drieën, elk met onze unieke gaven. Op een liefdevolle manier helpen wij je om trauma’s, overtuigingen en nog veel meer los te laten. Ga je eigen kwaliteiten en talenten weer zien, zodat je vrijer kunt leven. 

Elise Janssen

Irma Veens

Nancy Liebrand

Ben jij klaar voor een diepgaande transformatie? Neem de volgende stap in jouw leven en geef jezelf dit prachtige cadeau! Aarzel niet, jouw transformatie begint hier!

* Wat zijn Magic truffels?

Truffels zijn de ondergrondse mycelium knolletjes van de bovengrondse paddenstoelen (paddo’s). Deze psychoactieve ondergrondse schimmels bevatten dezelfde werkzame stoffen als paddo’s, namelijk: psilocybine en psilocine. De truffel zorgt voor een andere staat van bewustzijn, waarbij je tijd, ruimte en visuele waarneming heel anders (kan) gaan ervaren.  Deze ervaring kan met goede begeleiding en integratie zorgen voor transformatie en diepe heling op persoonlijk en spiritueel vlak. Daarom hechten wij veel waarde aan de juiste begeleiding en integratie. Belangrijk is wel dat je om psilocybine te kunnen gebruiken goed in staat bent om jezelf te dragen dat je voor jezelf kunt zorgen lichamelijk en psychisch, dat je weet wat je doet en geen verleden hebt met depressies of psychoses. 

Bij twijfel of vragen neem dan contact met ons op.